vrijdag 25 november 2011

Werkzaamheden 2

Was weer een mooie dag.
- Hennie is begonnen het afvalhout uit de houtwal te verwijderen. Nu al een gigantische berg. Het idee is de wal alleen te gebruiken voor takken. Om hem te herstellen zouden we aan de voorkant de ronden paaltjes, die we overhouden van het weghalen van de hekken, kunnen slaan met daarnaast een stekje van de elzen, zodat die de paaltjes vervangen als die zijn weggerot. Dan hebben we aan 2 kanten een elzenhaag, die we met knotten kort houden.
- Voor het riet, het klimopafval en het gras dat Johan van de week gaat maaien, kunnen we een composthoop maken. Voorstel: in het hoekje, links naast de houtwal. Met behulp van de oude hekken kunnen we een vierkantje afbakenen.
- De open schuur is bestraat. Het idee is daar het nog bruikbare materiaal in op te slaan. Misschien kunnen we van steigermateriaal 2 rekken maken, zodat we hoog op kunnen stapelen, maar niet steeds alles uit hoeven graven. Ook het grint (in zakken), de leistenen en de rollen gaas moeten daar een plekje krijgen.
- Teleurstelling: de meegebrachte senseo werkt niet. Verrukt over mijn nieuwe koffiebeleving heb ik hem harteloos opzij gezet. Waarschijnlijk is hij verkalkt. Zal volgende keer ontkalkingsmiddelen meenemen.
- De gasslang van het gasstel is van 1998, dus moet vervangen worden.  Ook ga ik op zoek naar een passende drukregelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten